УЧАСТИЕ НА МИРГ „ВЗР:БАТАК-ДЕВИН-ДОСПАТ“ В ТРАНСНАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР

В периода 24 – 26 март 2021 г. МИРГ „ВЗР:Батак-Девин-Доспат“ взе участие в Транснационалния семинар на тема: "По-добри стратегии за местно развитие около Балтийско море и във вътрешните рибарски райони", организиран от Звеното за подкрепа на FARNET (Европейската мрежа на рибарските райони).

В онлайн семинара, освен представители на МИРГ „ВЗР:Батак-Девин-Доспат“ и МИРГ „Самоков“ от България, взеха участие и представители на Местни инициативни рибарски групи от Дания, Естония,Финландия, Германия, Литва, Латвия, Полша, Румъния, Словения и Швеция, както и експерти от Генерална дирекция „Морско дело и рибарство“, от Звеното за подкрепа на FARNET и от Звеното за управление на Националната Рибарска Мрежа.

По време на семинара бяха представени презентации на тема „За по-добри местни стратегии“ , „Проекти за сътрудничество на МИРГ“, както и видеоклипове за стратегии и проекти на няколко МИРГ от района на Балтийско море и МИРГ от вътрешността.

За Транснационалния семинар Местната инициативна рибарска група „Високи Западни Родопи:Батак-Девин-Доспат“ беше подготвила видеоклип за стратегията си, с представяне на два изпълнени проекта до момента. Видеоклипът беше споделен между участниците в семинара и изпратен като линк до тях с цел взаимодействие и обмяна на контакти и бъдещи сътрудничества.

Филмчето на МИРГ„ВЗР:Батак-Девин-Доспат“ може да видите на следния линк: https://www.youtube.com/watch?v=PJ9Mnuzz9fs&t=5s

Транснационалния семинар
Транснационалния семинар
УЧАСТИЕ  НА МИРГ „ВЗР:БАТАК-ДЕВИН-ДОСПАТ“ В ТРАНСНАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР
УЧАСТИЕ  НА МИРГ „ВЗР:БАТАК-ДЕВИН-ДОСПАТ“ В ТРАНСНАЦИОНАЛЕН СЕМИНАР
29/03/2021
 

Календар

П В С Ч П С Н
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Регистрация/Вход